OMRÅDE:  Viborg 8800

LIDT OM MIG:
Jeg er en 48 årig mand, som til tider er lidt for galgenhumoristisk. Jeg er for det meste sengeliggende, ellers sidder jeg i el kørestol. Jeg har primær progressiv sklerose, er kraftigt immundefekt, med alle de følgevirkninger de ting bringer med sig. Som regel tager jeg det oppe fra og ned, én dag ad gangen, og helst med en vis mængde mørk humor.

Jeg bor i min egen lejlighed, i et beskyttet område, centralt i Viborg. Jeg har fuld BPA-Ordning, hvilket betyder 12 timers vagter fra 06.00-18.00 & 18.00-06.00.

Jeg har som regel et smil på læben, og min tørre vestjyske charme lever da som regel også i bedste velgående. Her håber jeg også, at du er en person med et ungt sind, et glad sind og en masse gåpåmod, men også en der kalder en skovl for en skovl og en spade for en spade, når det er nødvendigt.

JOBBESKRIVELSE:
Er du sød, ansvarsbevidst, sjov, fleksibel og ikke bange for nye udfordringer så har jeg jobbet, hvis du har gåpåmodet.

Jeg søger en fleksibel afløser, som både kan være min hjælper og min ven, i de timer eller vagter det nu kan dreje sig om, for man bliver jo ofte tætte i sådan et arbejdsforhold. Det er derfor også vigtigt, at vores kemi matcher da vi måske skal være sammen mange timer, men at du dog også evner at lade mig have tid alene, hvis det er påkrævet.

Jeg skal kunne stole på dig, da det er mit liv og min lille verden og dens ejendele det drejer sig om. En straffeattest vil dog naturligvis være krævet ved ansættelse i Handicapformidlingen.

Du vil blive grundigt oplært i alt hvad vi laver herhjemme, så du behøver ikke lade dig skræmme af hverken min loftlift eller kateter pleje m.m., så nogen særlig før-viden er derfor ikke en nødvendighed, men det er dog logisk nok klart en fordel. Har du tidligere erfaring som afløser eller hjælper, hjemmehjælper, SOSU eller SSA, så bring det hellere end gerne på bane, men det er dog som nævnt, ikke noget krav.

Når du som afløser er hjælper hos mig, så er det alt fra personlig pleje i badet og på stort på toilettet, til indkøb og madlavning, til rengøring og tøjvask, til pleje i sengen og diverse gøremål i dagligdagen. Kort sagt, du er mine arme og ben igennem det liv jeg nu end har tilbage.

Som afløser hos mig er det vigtigt, at du er et afbalanceret, omsorgsfuldt menneske med empati og at du har et positivt livssyn – langt fra stresset, da det påvirker mit sind i negativ retning.

Det er vigtigt, at du er struktureret, ansvarsbevist, har situationsfornemmelse, samt at du har overblik. Du skal kunne arbejde med frihed under ansvar. Du skal have taget stilling til, om det her er et job, som du godt vil have i en længere periode – helst 1 år – gerne meget længere.

De fleste af mine hjælpere vil nok sige, at når man lærer mig at kende, så er jeg nem at holde af. De fleste af dine nye kolleger er nogle der er fulgt med mig fra hjemmeplejen til nu, over i en BPA-ordning, så jeg har nok ikke været helt ulidelig, hehe 😉

Det er ikke et krav at du har et kørekort, eller en bil, men begge dele er nu dog lidt en fordel, når der skal handles stort ind eller noget der fylder godt. Men ellers foregår alt, mere eller mindre i mit hjem, dog kan indlæggelse stadig kræve din hjælp. Men mit manglende immun system gør, at vi ellers er låst fast til gøremål i lejligheden. 

KVALIFIKATIONER:

 • At du er fleksibel, og kan springe til når din hjælp er nødvendig
 • At du er selvstændig og kan underholde dig selv i perioder hvis jeg f.eks. sover eller ikke kræver hjælp
 • At du har respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • At du har en god humor og et åbent sind, og et lyst sind. Kemi betyder utrolig meget for mig
 • At du således er ret frisk og frejdig, kan forstå sarkasme, kan tage noget fis og ballede og give lidt igen
 • At du er ikke ryger – du skal møde ind i rent tøj og må ikke lugte af røg
 • At du har en høj hygiejnestandard, som du sikkert kan regne ud med et manglende immun system
 • At du kan indgå i et godt team af meget gode kolleger, og være din del af det
 • At du har erfaring eller kendskab til stomi, det er dog ikke et krav

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Afløser
 • Sidste frist for ansøgning: Løbende
 • Afholdelse af samtaler: 01.07.2024
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 143,68 kr. eller 146,11 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200900@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Thomas Blond Nissen på mail: tbn@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 997 399 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200900

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.