OMRÅDE:  8920 Randers NV

LIDT OM MIG:
Jeg er en frisk, udadvendt og social ung mand på 57 år, som lever et aktivt liv med en dejlig omgangskreds.
Jeg bor i hus med egen have, i Hornbæk, Randers.

Jeg har ALS og er derfor permanent el-kørestolsbruger og er afhængig af en respirator. Det betyder, at jeg skal have hjælp til stort set alt, også personlig hygiejne.
Min tale er desværre forsvundet, men så bruger vi min øjenstyrede computer og hvad vi ellers finder på.

Til hverdag har jeg et godt hold af gode faste hjælpere omkring mig, men for at fuldende teamet mangler jeg en afløser, som kan have faste vagter og afløse ved sygdom og ferie. Som afløser skal du kunne tage både dag- og nattevagter.
Jeg sætter pris på den gode relation og kollegaskab og nyder at afholde en god sommerfest eller julefrokost for mit dejlige team af hjælpere. Mine hjælpere glæder sig til at byde dig velkommen og er klar til at hjælpe dig godt igang.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg får fuld sondeernæring via PEG sonde, har topkateter og bruger lift. Jeg har brug for ledsagelse til alle mine forskellige gøremål og jeg har egen kassevogn. Det er derfor en fordel, hvis du har et godt brugt kørekort.
Jeg fik respirator 24/10-2022. Min respirator er en Trilogy EVO og du skal under alle omstændigheder oplæres hos mig og RCV. Det er til gengæld vigtigt, at du er indstillet på at lære nyt og at varetage alt omkring personlig pleje og mit daglige liv.

Jobbet byder på et alsidigt og aktivt arbejdsmiljø, hvor humor er i fokus og ikke to dage er ens. Jeg ser muligheder frem for begrænsninger og ønsker at få mest muligt ud af livet. Som alle andre, har jeg selvfølgelig også dage, jeg er mere stille/træt end andre og det skal du naturligvis være indstillet på. Hos mig er du IKKE en flue på væggen, og jeg sætter stor pris på en tryg og gensidig relation og samtaler om alt mellem himmel og jord.
Du skal være glad for at være ude blandt andre mennesker, men skal også kunne underholde dig selv.

Der søges en ufaglært, gerne med plejeerfaring, men er ikke et krav.

Arbejdet er tilrettelagt som 12-timers vagter i et fast rul, som tilgodeser langsigtet planlægning. Der er tale om vågne vagter både i dag- og nattevagt. Særligt værdsætter dine kollegaer mulighederne for sammenhængende hverdagsfri til gavn for work-life-balance.
Det forventes, at du kan arbejde i begge vagtlag fra kl. 08.00-20.15 og kl. 20.00-08.15 ved sygdom og ferie.
Du vil få faste vagter i rullet ud over afløservagter.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Ordensmenneske
 • Ikke ryger
 • Positiv
 • Fleksibel
 • Selvstændig
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Omstillingsparat
 • Aktiv
 • Høj hygiejnestandard

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Afløser
 • Sidste frist for ansøgning: 13.10.2023
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Du bliver ansat hos Handicapformidlingen og der tilbydes løn jf. BPA handicaphjælper overenskomst i borgers eget hjem. Løn efter uddannelse og kvalifikationer.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200951@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Liza Christensen på mail: liza@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71999785 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200951

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.