OMRÅDE:  5200 Odense V

LIDT OM MIG:
Jeg er 24 år, bor i Odense.
På nuværende tidspunkt er jeg i gang med at læse til IT-supporter, dette er jeg færdig med til november.
I forbindelse med uddannelse har jeg læreplads i Middelfart.

I min fritid holder jeg meget af være sammen med venner og familie, det kan være over noget god mad eller en tur i byen.

JOBBESKRIVELSE:
Da denne stilling primært er dagvagter, skal man være indstillet på der kan være en del tid, hvor man skal kunne underholde sig selv, når jeg er på arbejde eller skole.
Når jeg er på arbejde, har man som hjælper lidt forskellige ting til rådighed, da min arbejdsplads har stillet dette til rådighed. Der kan nævnes; gratis frokost-ordning, lille fitness center og lidt andre ting.
Skole er lidt anderledes, kan man roligt sige – der er ikke fitness center eller gratis frokost. Derimod er der dårlig kaffe, og alt for dyr kantine; spøj til side, man skal bare ikke forvente de samme goder, når jeg er der. 🙂
Fælles for skole og arbejde hvad angår dine arbejdsopgaver som hjælper er at hjælpe mig med håndsrækninger, toiletbesøg, hjælp til mad og drikke. Du skal derfor ikke være et geni til IT. 🙂

Når jeg har fri, er der nogle arbejdsopgaver, som der skal laves. Det kan f.eks. være at svinge støvsugeren, vasketøj eller noget andet praktisk. Ellers er der selvfølgelig alt det andet som jeg ikke kan selv, som toiletbesøg, bad, af- og påklædning.

Om du er helt ny i faget eller erfaren, er underordnet for mig, så længe kemien er der skal vi nok finde ud af resten. Ligeledes, om du er mand, kvinde eller andet så smid en ansøgning.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort
 • Selvstændig
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Gerne jævnaldrende hjælper

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: 09.09.2024
 • Deltid: 31 timer pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 30.08.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 144,94 kr.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200978@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Vibeke Thomsen på mail: vibeke@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71991054 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200978.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.