OMRÅDE:  7130 Juelsminde

LIDT OM MIG:
Jeg er 60 år og har pga. sclerose brug for din hjælp 15 timer om ugen, imens min faste hjælper holder sommerferie.
Jeg bor i eget hus og er trods min sygdom en positiv, frisk og relativt aktiv kvinde.

Sygdommen spænder dog i varierende grad ben for mig i dagligdagen, og det er her, du kommer ind i billedet. Du kan nemlig med små ting gøre den helt store forskel for mig i hjemmet med hjælp til personlige og praktiske gøremål og uden for hjemmet som ledsager.

LIDT OM DIG:
Du er kvinde og meget gerne jævnaldrende med mig.
Som menneske er du ansvarsbevidst, loyal, stabil, fleksibel og empatisk. Du har et lyst og positivt sind, og så ligger det naturligt for dig at gøre en forskel for et andet menneske.

Du hverken ryger eller damper.

JOBBESKRIVELSE:
Vikarperioden er i uge 30 og 31 – 2024, hvor du vil have ca. 15 timer i ugen. Vagterne vil typisk ligge imellem kl. 09.00-12.00, dog kan der forekomme weekend- og aftenvagter.
Da en af mine faste hjælpere afholder ferie, vil vi så med dig om bord blive et stærkt team på tre hjælpere hen over sommeren.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i. 

I denne konkrete stilling vil Handicapformidlingen varetage arbejdsgiverfunktionen for mig. Handicapformidlingen vil således varetage lønudbetaling og øvrige administrative opgaver i forbindelse med din ansættelse, mens at jeg, som har ansat dig som hjælper efter BPA-ordningen, vil være din daglige leder.

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Hurtigst muligt
  • Vikar med faste timer hen over sommerferien
  • Sidste frist for ansøgning: 29.07.2024
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
  • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 143,68 kr. eller 146,11 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 201023@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Christina Brasgaard på mail: Cb@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 997 344 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 201023

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.