OMRÅDE:  5400 Bogense

LIDT OM MIG:
Jeg er en frisk dame som bor alene i rækkehus. Jeg har 3 voksne drenge som elsker at drille deres mor 🙂 Jeg sidder i manuel kørestol, da jeg har en mildere form for muskelsvind. Jeg kan godt lide at mit hjem ser ordenligt ud og der er rart at være. Der er ingen hvide vægge da jeg ikke er farveforskrækket, jeg kan godt lide at være kreativ og få nye input så kom bare med nye ideer. Jeg må hellere lige nævne at det er et rygerhjem men jeg tager gerne hensyn.

JOBBESKRIVELSE:
Som udgangspunkt skal jeg op om morgen og på badeværelse til alm. behov og hjælpes i tøjet. Der er hjælpemidler til alt forflytning. Du skal hjælpe mig med at handle ind, jeg har ingen bil, så det er på gåben. Skal jeg længere væk er det med flextrafik. Du skal også hjælpe til med diverse daglige huslige gøremål. Vagterne ligger f.eks. fra kl. 07.00-11.00 eller kl. 16.00-19.00. Der er også weekendvagter i nogenlunde samme tidsrum.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Tøv endelig ikke med at ansøg, selvom du er flexjobber, førtidspensionist eller andet, da jeg er meget rummelig og ingen bliver overanstrengt selvom der er opgaver som skal løses. Jeg har et ønske om at komme mere ud af huset, f.eks. til foredrag eller en tur i biografen, så det håber jeg du har lyst til at være med til.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Selvstændig
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Deltid 15 timer i ugen
 • Sidste frist for ansøgning: 09.05.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 138,16 kr. eller 140,50 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 201069@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Vibeke Thomsen på mail: Vibeke@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 99 10 54 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 201069

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.