OMRÅDE:  5240 Odense NØ

LIDT OM MIG:
Jeg er en handicappet mand, fra Odense, der leder efter en hjælper til weekend arbejde. Jeg er for 20 år siden blevet ramt af hjerneblødning, og sidder derfor i en el – kørestol.
Jeg har styrings- og synkebesvær, plus det er gået ud over min tale, men ikke min forstand.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger en hjælper med kørekort og som kan være mine forlængede arme, samt er praktisk anlagt. Arbejdet består i at hjælpe mig med en smule personlig hygiejne (hjemmeplejen klare det meste), madlavning, give mig mad, rengøring, vask, oprydning, telefonpasning, lidt have arbejde, være chauffør, indkøb og ledsage til fodbold. m.v.

Du vil primært skulle arbejde weekend ca. to weekend om måneden. Weekenderne deles mellem i alt 2 – 3 hjælpere i alt, og der laves vagtplaner for nogle mdr. ad gangen så man ved hvornår man skal arbejde i god tid.

Jeg søger en hjælper til 24 timer om måneden fordelt på 2 weekender i måneden. Primært i tidsrummet 12.00 – 18.00 med mulighed for flere timer. Der kan opstå tilfælde hvor vagterne ændres, hvis der er noget jeg skal. F.eks. er jeg sommetider på weekend eller ferie og der er det længerevarende vagter, men der er i 2 hjælpere ad gangen.

Hvis en hjælper har fri eller er syg, er det vigtigt at man kan træde til som vikar (også eftermiddag, aften og weekend) Du vil indgå i et team på tre dygtige hjælpere, som kan hjælpe hinanden med vagter på tværs.
Af egenskaber hos dig vægter jeg meget samarbejdsevne, empati, tålmodighed, tolerance, ærlighed, orden og renlighed. Ellers er der ingen særlige kvalifikationer til jobbet ud over kørekort, og at kemien selvfølgelig skal passe.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort
 • Fleksibel
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Høj hygiejnestandard
 • God til børn
 • Tåle kat
 • Tåle hund

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Deltid: 24 timer i måneden
 • Sidste frist for ansøgning: 30.04.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende efter aftale
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 139,37 kr. jf. Odense Kommunes takster.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 201082@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Vibeke Thomsen på mail: vibeke@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 99 10 54 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 201082

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.