OMRÅDE: 9400 Nørresundby

LIDT OM MIG:
Jeg er en kvinde på 40 år og kommer fra Brovst området, hvor mine forældre stadig bor. Jeg har tilbragt de sidste 16 ½ år af mit liv på Egmonthøjskolen i Hou ved Odder, men flytter nu ind i egen lejlighed i Nørresundby med samtidig opstart af en BPA ordning. Jeg har således behov for at ansætte et hjælperteam, der kan dække alle ugens dage.

Jeg har en sjælden genetisk sygdom, der hedder Pantothenate kinase-associated neurodegeneration (PKAN) – tidligere kaldet Hallervorden-Spatz Syndrom. Sygdommen medfører en langsom degenerering af mine muskler og nerver og begrænser mig gradvist mere og mere.

Sygdommen har foreløbig mest påvirket følgende områder af min krop:

 1. Halsregionen og kontrollen over min tunge. Dette bevirker, at jeg stort set har mistet talens brug og at jeg ikke kan styre min synkefunktion. For at kunne kommunikere med omverdenen har jeg fået tatoveret en staveplade på den ene underarm (så er den lige ved hånden). Her kan jeg så skrive, hvad jeg gerne vil sige. Hertil kommer brug af kropssprog som tommel op eller ned for ja og nej.
 2. Spasticitet i arme og ben, så jeg har brug for støtte ved al gang uden for hjemmets vægge.

Om mig selv som person kan jeg sige, at jeg trods mit handicap som regel er i godt humør og i besiddelse af en god humoristisk sans, der får det hele til at glide lidt lettere. En egenskab, jeg også vil sætte pris på hos mine hjælpere. Så skal jeg nok grine af dine vitser.

Jeg er meget social og har gennem årene fået adskillige venner fra mine mange højskoleår, venner, som jeg vil behøve en hjælpers assistance til at vedligeholde kontakten til ved daglige tjek af min mobil og mail. Jeg er meget interesseret i kulturelle events som koncerter og biograf samt museumsbesøg. Jeg er meget familiemenneske og glæder mig til hyppigere besøg hos forældre og lillesøster med familie. Dette kan let finde sted, da jeg har egen handicapbil. Derfor må du som hjælper have kørekort, så vi kan komme rundt. I min lejlighed vil hjælperen have værelse til rådighed.

For 7 år siden blev der lavet en kortfilm om mig med titlen ”Uhelbredeligt lykkelig”. Den kan findes på You Tube. Selv om der er gået en del år siden, giver den stadig et godt indtryk af, hvem jeg er.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg har brug for hjælp til at komme ud af kramper, hvor en hånd f.eks. låser sig fast, og jeg har brug for hjælp til at løfte et øjenlåg, når jeg lukker øjnene og ikke selv kan åbne dem. Mit generelle overblik og evnen til at planlægge er også forringet, og derfor behøver jeg hjælp til alle hverdagens funktioner lige fra al personlig pleje, rengøring, madlavning og hjælp i spisesituationer – p.g.a. synkebesvær og manglende kontrol over mine lemmer. Jeg håber, du også er indstillet på at være selskabsdame m/k.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Rummelig og overbærende

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: 01.07.2024
 • Fuldtid/Deltid/Afløser
 • Sidste frist for ansøgning: 31.05.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 143,68 kr. eller 143,68 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning  på mail: 201102@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Michael Mark på mail: Michael@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 99 73 45 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 201102

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.