www.handicapformidlingen.dk
OMRÅDE:  
4671 Strøby
SØG JOBBET: Ansøg her

Vi søger en ufaglært hjælper til en engageret og frisk herre på 66 år. Vi tilbyder et spændende job i rolige omgivelser hos en mand, som bor i eget hus med sin hustru og sin hund. Du bliver en del af et velfungerende lille team, og du tilbydes oplæring og certificering i respiratorisk behandling.

Borger nyder en struktureret hverdag, hvor rehabiliterende træning og ture ud af huset forekommer.
Borger har hjælperværelse du kan anvende i perioder, hvor der ikke er brug for hjælp.

Er du et sted i dit arbejdsliv, hvor rolige omgivelser og tid til fordybelse lyder motiverende?
Kunne du tænke dig at være en vigtig del at et lille velfungerende team, der hjælper hinanden solidarisk og fleksibelt ved ferieafholdelse og sygdom?
Så ser vi frem til at behandle din ansøgning.

JOBBESKRIVELSE:
Arbejdsopgaven omfatter respiratorisk behandling og overvågning indefor syns – og høreafstand. Du tilbydes grundig oplæring efter principperne for ”Struktureret sidemandsoplæring i hjemmet” og efterfølgende certificering på respirationscenter Øst. Du bliver bl.a. oplært i tubeskift og sugning.

Du har ikke selvstændige vagter før gennemført certificering. Du tilbydes løbende faglig sparing med borgers konsulent, og med Handicapformidlingens respiratorisk ansvarlige sygeplejerske. Desuden har du adgang til Handicapformidlingens akut-funktion 24 timer i døgnet.
Borger er kørestolsbruger og opgaverne omfatter desuden praktisk hjælp, håndsrækninger og hjælp til personlig pleje. Den kommunale hjemmepleje er primærudfører på plejeopgaverne, hvor du derfor fungerer som 2. hjælper.
Stillingen, til besættelse, ligger som dagvagter, det vægter dog positivt at man kan være fleksibel, og undtagelsesvis kunne træde til, ved opstået vagtdækningsbehov ved nattevagter.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Kæledyrstolerant

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Deltid: 28 timer i ugen
 • Sidste frist for ansøgning: 01.08.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende (Ansøgninger forventes behandlet i uge 30+31)
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Handicaphjælper aflønnes med en grundløn på 143,68 kr. eller 146,11 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, så Ansøg her

Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Charlotta Nysted på mail: Charlotta@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 999 784 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 300012

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.