OMRÅDE: 6470 Sydals

LIDT OM MIG:
Jeg er en ældre kvinde, der har sygdommen ALS og sidder derfor i el-kørestol. Jeg skal have hjælp til alt. Jeg er ofte ude af huset til forskellige aktiviteter f.eks. arbejde, biograf og koncerter.

JOBBESKRIVELSE:
Er du sygeplejerskestuderende, SSH eller SSA og har lyst til at arbejde i hver anden weekend i lige uger, så har jeg et tilbud til dig.
Du kommer til at arbejde i et velfungerende respiratorisk team. Du vil blive sidemandsoplært i hjælpemidlerne, jeg har i hjemmet, samt komme til teoridag på Respirationscenter Vest.
Jeg søger en hjælper på deltid, hvor vagterne ligger kl. 07:30-16:00, 15:30-24:00 og 23:30-08:00 i weekender i lige uger.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B
  • Fleksibel ved sygdom og ferie
  • Respekt og forståelse for at arbejde i brugers eget hjem

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: 01.05.2020
  • Deltid: ca. 17 timer hver anden uge (aftales ved samtalen)
  • Sidste frist for ansøgning: 17.04.2020
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Du aflønnes efter kvalifikationer og anciennitet ved hhv. 4 og 10 års ansættelse.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200589@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Jesper Ebbesen på mail: jesper@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997391 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200589

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.