OMRÅDE:  2830 Virum

LIDT OM MIG:
Jeg er en glad og positiv kvinde på 58 år, som sidder i el-kørestol og bruger top-kateter. Jeg går meget op i at få sund og nærende mad.

Mit hjælperteam er bestående af 6 hjælpere (alle piger), og jeg søger snarest 1 ny hjælper til 3 vagter pr. måned samt afløsning ved ferie og sygdom.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger en hjælper, som kan hjælpe mig med personlig pleje, madlavning, indkøb, tøjvask og rengøring. I forhold til madlavning går jeg meget op i, at jeg får sund, lækker og nærende mad – det er derfor vigtigt, at du har evner og forståelse for dette.

Som hjælper hos mig er det vigtigt, at du er et afbalanceret, omsorgsfuldt menneske med empati og har et positivt livssyn – langt fra stresset, da det påvirker min formåen i negativ retning.
Det er vigtigt, at du er struktureret, ansvarsbevist, har situationsfornemmelse, drive, er selvkørende samt at du har overblik og teamspirit og er robust.

Du skal kunne arbejde med frihed under ansvar.

Du skal have taget stilling til, at det her er job, som du godt vil have i en længere periode – minimum 1 år – gerne meget længere.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Fleksibel
  • Ikke ryger
  • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
  • Høj hygiejnestandard

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Snarest muligt
  • Deltid: 12 timer pr. uge
  • Sidste frist for ansøgning: 21.12.2022
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 143,05 kr. eller 145,53 kr. ved minimum tre års anciennitet.* (Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200549@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Gitte Jensen på mail: gitte@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997376 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200549

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.