OMRÅDE:  2100 København Ø

LIDT OM MIG:
Jeg har brug for dig, fordi jeg har cerebral parese. Derfor kan jeg ikke kontrollere mine arme eller ben, og jeg taler via en øjenstyret computer.

Jeg bor i egen lejlighed på Østerbro og har et positivt livssyn. Jeg studerer Medicin og Teknologi på DTU, træner, laver bestyrelsesarbejde og tilbringer tid sammen med mine venner og min familie.

JOBBESKRIVELSE:
For at jeg kan leve mit aktive liv, spiller du en stor rolle, da du sørger for, at jeg får den bedste søvn som muligt. Dette betyder, at du fx skal vende mig, når jeg har brug for det.

Desuden vil jobbet indebære praktisk arbejde såsom rengøring og indskrivning af noter på min talecomputer. Når du er færdig med de praktiske opgaver, kan du sysle med egne ting, mens du holder øje med, om jeg har brug for hjælp. Du vil opholde dig i min stue, og min kat holder dig med selskab.

Da jeg er et ungt menneske, er jeg ikke nødvendigvis gået i seng, når vagten begynder. Derfor har jeg også brug for hjælp til personlig hygiejne, ledsagelse mm.

Ligeledes skal du hjælpe mig med at blive klar om morgenen, når jeg skal møde tidligt på universitetet.

Da jeg elsker at opleve verden og samtidig er et familiemenneske, skal du være frisk på at tage med mig på ture med overnatning både weekendture og ferier.

Da man i arbejdet tilbringer mange timer sammen, får vi en tæt relation. Derfor ser jeg gerne, at du har mulighed for og lyst til at blive i stillingen i længere tid.
Du vil blive en del af et godt team af hjælpere, der i fællesskab dækker vagter hos mig alle årets dage, og som dækker ind for hinanden ved sygdom og ferie.

Du vil få en grundig oplæring, og du behøver derfor ikke at have arbejdet i lignende stillinger tidligere. Det væsentligste er nemlig, at du har hjertet på det rette sted, har godt humør og kan arbejde selvstændigt.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B
  • Ikke ryger
  • Tåle kat

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: 30.08.2022
  • Deltid: 28 timer i ugen
  • Sidste frist for ansøgning: 02.08.2022
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
  • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 139,50 kr. eller 141,92 kr. ved minimum tre års anciennitet.*, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200399@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Regin Christensen på mail: regin@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997370 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200399

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.