OMRÅDE: 7430 Ikast

LIDT OM MIG:
Jeg er en ung mand på 22 år med muskelsvind. Jeg sidder i kørestol og bruger BI-PAP om natten. Jeg bor hjemme med min mor. Vi har en sød lille hund, så det er en fordel du ikke er allergisk. Jeg er uddannet webintegrator og studerer pt. til datamatiker på 5. semester i Skive.
Jeg er en glad ung mand, der har mod på tilværelsen. Jeg er rimelig sjov, hvis jeg selv skal sige det. Så hvis du selv har lidt sort humor, så er jeg sikker på vi nok skal finde ud af tingene.
Meget af min fritid bruger jeg foran en skærm. Alt indenfor programmering og IT, finder jeg spændende, så nogen ville nok kalde mig lidt nørdet. Er altid frisk på en udfordring, om det så er i et spil kort, brætspil eller computerspil. Da meget af min tid bruges foran computeren, så har du rigelig med tid til at læse, se serier, game eller surfe rundt.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg har to forskellige stillinger ledige. Jeg søger en hjælper enten på deltid eller en god slat over fuldtid. Det vil primært være dagtimer i hverdagene, men der vil også være mulighed for ekstra timer i weekenderne, ferie og lignende.
Lige nu er jeg i gang med uddannelse, så en normal hverdag hos mig vil være at køre mig i skole, følge mig i løbet af dagen og hjælpe mig med håndsrækninger, personlig pleje og hvad der nu ellers dukker op på en dag. Når først min computer er sat op, så er jeg rimelig selvhjulpen og du vil have masser af tid til at lave hvad du finder interessant.
Den anden er en ledig stilling på 20 timer, med start hurtigst muligt. Du vil følge en anden hjælper et par vagter, så du lige får lært rutinerne, inden du slippes løs på egen hånd. Jeg har brug for hjælp til alt personligt og praktisk. Der vil også være små arbejdsopgaver som for eksempel rengøring, oprydning med mere.
Ordenssans er et must og hygiejnen skal være i top. Jeg søger en mandlig hjælper, og arbejdstiderne er primært aften og nat, men dagvagter i weekenderne. Vagterne er fordelt over 6 lange og 2 korte på en måned. Vi kører med et fast rul, så du ved altid, hvornår du skal arbejde. Alle vagter er vågne vagter.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i. 

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B, du skal køre en stor handicapbil
 • Fleksibel ved ferie og sygdom
 • Praktisk
 • Hvis du er ryger, har jeg nogle regler for dette, som du skal overholde hos mig. Derudover skal du kunne klare dig en dag uden i det tilfælde, at vi er et sted, hvor det ikke er muligt
 • Du ser dig selv i jobbet i minimum et år, gerne længere

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • 2 stillinger (fuldtid og deltid)
 • Sidste frist for ansøgning: 06.12.2021
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 132,19 kr. eller 134,44 kr. ved minimum tre års anciennitet.* Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200323@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Thomas Blond Nissen på mail: tbn@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997399 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200323

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.