OMRÅDE: 4200 Slagelse

LIDT OM BORGEREN:
Drengen, der er 6 år gammel, bor hos mor 12 dage og hos far 2 dage på 14 dage. Han har en lillesøster på 3 år. Storebror er netop startet i skole og lillesøster går i dagpleje.

Drengen har en hjerneskade, der forårsager hyperaktivitet, søvngængeri (i sin seng), høje lyde, kontaktvanskeligheder o.a. Han kan ikke tale og kommunikerer med tegn til tale. Leg og legetøj skal forklares til ham. Mor beskriver ham som en 2-årig i en 6-årigs krop, men stærk som en 8-årig. Plejemæssigt er han som en 2-årig.

JOBBESKRIVELSE:
Opgaverne kan være mangesidede. Formålet er primært at aflaste mor (og nogle gange far) med at passe drengen, så hans søster også kan få lidt tid sammen med sine forældre, men også enkelte gange det omvendte.
Du skal have erfaring, tålmodighed, kunne tåle høje lyde, være tydelig og systematisk og kunne læse situationer, både hos drengen, men også med hele familien.
Det gør det hele sjovere, hvis du tager selvstændigt initiativ til fysiske lege og aktiviteter, som meget gerne må foregå udenfor. Der er en el-ladcykel til rådighed til gode ture og en sansegynge indenfor, men I kan også gå ud i haven og lege.

Du skal kunne skifte en ble. Du skal også kunne skabe ro, når aktiviteten skal ned igen og der skal puttes, så han sover inde vagten slutter.
For at du skal kunne fungere godt med drengen, er det vigtigt, at du vil teame op med forældrene om opgaven, så der er en god synkronisering mellem jer ift. hvem der gør hvad og hvornår.

Opgaverne i vagtplanen fordeles mellem flere hjælpere.

Du bliver som faglært handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Meget gerne kendskab til børn med vanskeligheder
 • Fleksibel, initiativrig og rummelig
 • En praktisk teamspiller
 • Minus katteallergi. Der er kat i huset

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Deltid på en eller flere af flg. dage:
  Mandage 14:30 – 20:00
  Tirsdage  14:30 – 20:00
  Hver anden onsdag 14:30 – 20:00
  Hver anden søndag (kan også være lørdag) 14:30 – 20:00
  Der opstår også ekstra timer efter behov – eller aftales en anden ugefordeling. Opgaven omfatter i alt 10-20 timer om ugen efter aftale.
 • Sidste frist for ansøgning: 25.10.2022
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt de rette kandidater er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du efter uddannelse og anciennitet og gældende satser. Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200743@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Anders Agensø på mail: anders@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997383 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200743

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.