OMRÅDE: 8000 Aarhus C

LIDT OM MIG:
Jeg er en 33-årig kvinde, som søger en assistent til 30 timer om ugen. Jeg bor og arbejder i centrum af Aarhus, jeg sidder i kørestol pga. Cerebral Parese og har derfor brug for hjælp til diverse praktiske opgaver og personlig pleje.

JOBBESKRIVELSE:
Ud over at du skal fungere som mine hænder og fødder, går jeg op i den gode og respektfulde relation, hvor vi i fællesskab skaber den givende arbejdsplads, hvor medbestemmelse og dialog er nøglen. Jeg forventer at du er fleksibel, omsorgsfuld, pligtopfyldende og har en god humor. Da jeg selv nyder fællesskabet, forventer jeg, at du er socialt anlagt, så du naturligt kan omgås min familie og min øvrige omgangskreds, men også samtidig kan trække dig tilbage og underholde dig selv, mens jeg f.eks. er på arbejde eller til fysioterapi. Jeg foretrækker at vi er nogenlunde jævnaldrende. Du skal have kørekort, da jeg ofte er ude af byen. Du vil blive en del af et fleksibelt team, hvor I selv planlægger arbejdsplan ca. hver 2.-3. måned. Jeg kan tilbyde 30 timer om ugen, som kan være fordelt på dag-, aften- og weekendvagter. Dagvagten ligger på hverdage fra kl. 08:00-15:00 og i weekenden fra kl. 09:30-15:00. Aftenvagten ligger på hverdage fra kl. 17:00-22:30 og i weekenden fra kl. 17:00-23:00. Jeg har ofte én hjælper på i weekenden. Ved tiltrædelse ved sygdom og ferie i det øvrige team er der mulighed for flere timer. Samtaler vil blive holdt løbende i september og oktober med opstart den 1. november og gerne før. Send ansøgning med et vellignende billede til kamilla.sevelsted@gmail.com.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Nogenlunde jævnaldrende
 • Fleksibel
 • Selvstændig
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Høj hygiejnestandard

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: 01.11.2019
 • Deltid: 30 timer pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 04.10.2019
 • Afholdelse af samtaler: Løbende i september og oktober
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 128,18 kr. eller 130,38 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: kamilla.sevelsted@gmail.com – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Thomas Søe på mail: thomas@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997388 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200270

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.