OMRÅDE:  Københavnsområdet (Charlottenlund)

Jeg søger en social- og sundhedsassistent til min BPA-ordning, jeg har i min ordning bevilliget 5 faglærte timer hver dag, i kombination med op til 9 ufaglærte timer dagligt.
Jeg er en struktureret, rolig og erhvervsaktiv mand, som er kørestolsbruger pga. en rygmarvsskade.
Jeg har været arbejdsleder for mit team gennem en årrække, og har stort fokus på arbejdsmiljøet, samt oplæring, instruering og anerkendende kommunikation.

Tiltaler det dig:

 • At vide dit arbejde gør en kæmpe forskel for et andet menneske
 • At arbejde ved en enkelt borger og have mulighed for at danne længerevarende relation
 • At være en vigtig del af et team der hjælper hinanden fleksibelt og solidarisk ved ferieafholdelse og sygdom

Så håber jeg meget, at du vil føle dig inspireret til at søge denne stilling.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg er kørestolsbruger som følge af en erhvervet rygmarvsskade. Dit arbejde vil bestå af praktisk og personlig hjælp og diverse plejeopgaver samt sygeplejefaglige opgaver med særligt fokus på sårpleje. Jeg har desuden brug for lettere håndsrækninger gennem dagen.
Opgaverne omfatter desuden praktisk hjælp og ledsagelse til aktiviteter og i almindelighed.
Det er vigtigt at have forståelse for, at mit arbejdsliv er afhængigt af din hjælp. Forståelse for punktlighed og udpræget mødestabilitet er helt central for at matche denne stilling, da mit arbejde er meget tidssensitivt.

Du tilbydes et spændende job, hvor fremragende fysiske rammer går hånd i hånd med spændende udfordringer og gode kollegaer.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af hjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt.
Som medarbejder i Handicapformidlingen bliver du desuden inviteret til et væld af spændende og sjove arrangementer, både faglige og sociale. Se vores liste over afholdte arrangementer på vores hjemmeside.

https://handicapformidlingen.dk/events/

KVALIFIKATIONER:

 • Fleksibel
 • Have respekt og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Mødestabil og rettidig
 • Social- og sundhedsassistent som er villig til at arbejde som ca. 50% assistent og ca. 50% ufaglært handicaphjælper (Lønforholdet er beskrevet længere nede i annoncen

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Fleksibel timetal
 • Sidste frist for ansøgning: 01.09.2022
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

Handicapformidlingen repræsenterer mangfoldighed i alle henseender, og vi opfordrer alle interesserede til at søge stillingen uanset køn, alder, religion eller etnicitet.

LØN:
Som social- og sundhedsassistent, vil timerne i tidsrummet 8-13 blive aflønnet efter gældende takster for sociale- og sundhedsassistenter jf. FOA´s lønmagasin.
De resterende timer aflønnes som ufaglært handicaphjælper med en grundløn på 139,01 kr. eller 141,42 kr. ved minimum tre års anciennitet. *
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200895@handicapformidlingen.dk, gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Bo Andersen på mail: bo@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 995 409 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.