OMRÅDE:  2000 Frederiksberg

LIDT OM MIG:
Jeg er en 36-årig spasser af tyrkisk oprindelse, og jeg er kørestolsbruger. Jeg søger en jævnaldrende hjælper, som har lyst til at arbejde for mig i minimum 1 år. Jeg er en meget social mand, der elsker at have mennesker omkring mig, dvs. også mine hjælpere, der aktivt og socialt kan indgå i en del af mig og min dagligdag.

Jeg er en glad og kompetent spasser, som søger en lige så kompetent og smilende medarbejder. Jeg kan meget selv, men har brug for hjælp til personlig pleje, madlavning, rengøring, kørsel og så videre.

Jeg er meget musikglad, og jeg sidder gerne og hører techno/tramp, både højt og med høretelefon på, så man er ikke altid tvunget til at lytte med.
Det er ikke et must, at du kan lide techno for at søge jobbet hos mig, men det vil uden tvivl være en fordel, hvis du selv kan lide det, da det fylder meget i min hverdag.

Ud over det, så søger jeg en hjælper der kan arbejde selvstændigt, som har forståelse for at arbejdet foregår i mit private hjem, og kan trække sig når jeg er ude hos venner og familie.
Du skal kunne underholde dig selv, når jeg ikke behøver din hjælp, have god situationsfornemmelse og også gerne have flair for madlavning.

Jeg søger en hjælper, der godt kunne tænke sig at få et spændende, alsidigt og givende job. Jeg engagerer mig meget i mine hjælpere, og jeg søger – at vi har det gode forhold til hinanden, også på de dage hvor humøret måske ikke er 100%.

Jeg elsker at have det sjovt, og det kan man også mærke når man som hjælper hos mig er på arbejde.

Det er lige meget, om du er ryger eller ikke, dog foregår det udenfor, også når det sner og regner.

Jeg går ikke så meget op i hvad du har af uddannelse og har lavet før, da det hos mig er langt vigtigere at kemien passer.

Hvis du stadig ikke er overbevist, så tag et kig på linket her https://www.instagram.com/tv/CKJy2diFYme/?igshid=1qsf0goz9x2vd så vil det forhåbentligt overbevise dig om at jeg er den du skal søge hos 🙂

JOBBESKRIVELSE:
Vagterne er længerevarende vagter, og der er rådighedsvagt om natten. Der er mulighed for ekstravagter ved sygemelding, ferier og vagter der gives væk. Du vil indgå i et godt team af hjælpere.

Krav til dig:
– Tålmodighed er et must
– Erfaring er en fordel
– Du skal ikke være bange for at tage fat 🙂
– Og MEGET vigtig så skal du have respekt for mit hjem, da jeg godt kan lide at mit hjem er pænt og rent.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Mødestabil
 • Selvstændig
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Jævnaldrende hjælper m/k

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Fuld tid
 • Sidste frist for ansøgning: 15.03.2021
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 136,29 kr. eller 138,66 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200182@handicapformidlingen.dk  gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Regin Christensen på mail: regin@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997370 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00, eller til Sedat på tlf. 20779837.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200182

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.