OMRÅDE:  2000 Frederiksberg

LIDT OM MIG:
Jeg er en ung kvinde på 27 år, bosiddende i egen lejlighed på Frederiksberg med min lille chihuahua – så det er vigtigt, at du ikke er bange eller allergisk over for dyr.

Jeg er det man kalder for ”slap spastiker”, hvilket betyder, at jeg blandt andet har nedsat muskelstyrke- og funktion i hele kroppen og dårlig balance, og derfor sidder i kørestol.

Jeg har brug for hjælp til forflytning, af- og påklædning, toiletbesøg, bad og andre praktiske dagligdags gøremål. Det er vigtigt, at du er fysisk robust, da forflytninger foregår manuelt. Jeg hjælper selv til så meget som muligt, men nogle gange vil det være dissideret løft, da jeg har et dårligt venstre ben pga. en gammel skade – dog venter jeg på operation af dette til efteråret, så det forhåbentligt bliver bedre. Jeg har også en gulvlift, men bruger den ikke så meget, da man kommer langt med tålmodighed og samarbejde med min nogen gange lidt langsomme krop i de manuelle forflytninger.

Ud over mit fysiske handicap, er min hjerne også nogle dage liiidt langsom i optrækket, da det er en hjerneskade jeg har og er født med. Men man kan sjældent mærke det på mig før man kender mig godt, da jeg selv har lært at navigere i det og ellers er god til at bede om hjælp.

Ellers er jeg nok en meget almindelig ung kvinde. Jeg har gode og dårlige dage, og jeg elsker min familie, mine venner, og min hund og bruger meget tid med ham, samt min telefon og computer, byture, film/serier og meget andet. Som udgangspunkt taler jeg helt normalt ligesom dig, men indimellem får jeg nogle kramper i kroppen, der gør, at jeg enten må ty til hjælp fra min øjenstyringscomputer eller hvor vi staver os gennem ordene sammen. Men du vil blive grundigt oplært af en af de andre faste, indtil både du og jeg føler os fortrolige med ar blive ”sluppet løs” alene.

Som noget nyt, er jeg begyndt at færdes en del på egen hånd i min nye el-stol, både i mit eget selskab med og uden min hund, og med veninder og familie. Så der vil være tidspunkter, hvor du også bare er dig alene eller med selskab af min lille hund.

JOBBESKRIVELSE:
Er du en stabil, ansvarsbevidst og fleksibel person, så er dette job måske noget for dig. Stillingen er en fast fuldtidsstilling, og du skal kunne indgå på lige fod i et fast, yderst stabilt, velfungerende og fleksibelt og skønt team, sammen med 4 andre faste hjælpere. Herudover forventes det klart, at det faste team dække hinanden ind ved sygdom og ferie. Det er vigtigt at pointere, at jeg udelukkende har brug for ”et ekstra sæt arme og ben”, og ikke hjælp og råd til hvordan jeg skal leve mit liv. Derfor skal du også kunne tåle at blive guidet eller ”korrigeret” af mig, uden at tage det ilde op, hvis jeg ønsker tingene på en anden måde end du måske selv ville gøre derhjemme.

Vagterne er længerevarende, og der er 6 – 7 vagter pr. måned. Jobbet er studievenligt, så du kan sagtens kombinere studie og job.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B og en habil bilist. Du skal kunne håndtere en minibus med automatgear eller kunne lære det
 • Fysisk robust
 • Stabil og pligtopfyldende
 • Fleksibel i forhold til arbejdstider og ekstraarbejde
 • Tålmodig
 • Du skal hvile i dig selv

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: hurtigst muligt
 • Fuldtid
 • Sidste frist for ansøgning: 01.12.2021
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 137,66 kr. eller 140,05 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200103@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Regin Christensen på mail: regin@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997370 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200103

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.