OMRÅDE:  4200 Slagelse

LIDT OM BORGEREN:
Drengen, der er 4 år gammel, bor hos mor 9 dage og hos far 5 dage på 14 dage. Han har en lillesøster på 2,5 år og de går begge i dagpleje.

Drengen har en hjerneskade, der forårsager hyperaktivitet, søvngængeri (i sin seng), høje lyde, kontaktvanskeligheder o.a. Han kan ikke tale og kommunikerer med tegn til tale. Leg og legetøj skal forklares til ham. Mor beskriver ham som en 2-årig i en 4-årigs krop, men stærk som en 6-årig. Plejemæssigt er han som en to-årig.

JOBBESKRIVELSE:
Opgaverne kan være mangesidede. Formålet er primært at aflaste både mor og far med at passe drengen, så hans søster også kan få lidt tid sammen med sine forældre, men også enkelte gange det omvendte.

Du skal have tålmodighed, kunne tåle høje lyde, være tydelig og systematisk og kunne læse situationer, både hos drengen, men også med hele familien.

Det gør det hele sjovere, hvis du tager selvstændigt initiativ til fysiske lege og aktiviter, som meget gerne må foregå udenfor. Der er en el ladcykel til rådighed til gode ture og en sansegynge indenfor, men I kan også gå ud i haven og lege.

Du skal kunne skifte en ble. Du skal også kunne skabe ro, når aktiviteten skal ned igen og der skal puttes, så han sover inden vagten slutter.

For at du skal kunne fungere godt med drengen er det vigtigt, at du vil teame op med forældrene om opgaven, så der er en god synkronisering mellem jer ift. hvem der gør hvad og hvornår.

Opgaverne i vagtplanen skal fordeles mellem to hjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i drengens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter drengens forældre  skulle have lyst til, at han deltager i.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Meget gerne kendskab til børn med vanskeligheder
 • Fleksibel, initiativrig og rummelig
 • En praktisk teamspiller
 • Minus katteallergi. Der er kat i huset

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
  • Deltid:
   Mandage 14:30 – 19:30
   Tirsdage 17:45 – 20:00
   Hver anden torsdag 14:30 – 19:30
   Hver anden fredag 15:30 – 20:00
   Hver anden lørdag 07:30 11:00
   Hver anden søndag 09:00 – 14:00

Skemalagt er det 32,5 timer fordelt på 14 dage, med et tillæg på 10 løse timer – i alt 42,5 timer,  som skal deles mellem to hjælpere eller ca. 21 timer pr. hjælper. Man kan evt. vælge kun at arbejde hver anden uge.

 • Sidste frist for ansøgning: 21-04-2021
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 131,58 kr. eller 133,84 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200743@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Anders Agensø på mail: anders@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997383 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200743

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.