Handicapformidlingen inviterer hermed borgere i Handicapformidlingen til en spændende guidet rundtur hos Strøjer samlingen med efterfølgende kaffe og kage.

Der er højest mulighed for 20 kørestole, så det gælder om at være hurtig på aftrækkeren og tilmelde sig her i begivenheden, samt indbetale 50 kr. som dækker egenbetalingen for dig og din hjælper, resten dækker Handicapformidlingen.

OBS – Arrangementet er udsolgt, vi arbejder allerede på at udbyde endnu en dag til rundvisning.

Tidsplanen er som følger:
13.30 – 14.30 Fortælling om stedet og bilerne
14.30 – 15.00 Kaffe og kage blandt bilerne
15.00 Tak for i dag

OM STRØJER SAMLINGEN
Strøjer Samlingen er ukendt i den brede offentlighed, men kendere, samlere, royale og racerkørere er helt bekendt med, hvad der gemmer sig i den arkitektoniske perle ved siden af teglværket på Vestfyn.

Strøjer Samlingen er en bred samling af biler. Den indeholder unikke biler som kongelige biler, Le Mans biler, Grand prix og racerbiler. Biler der ikke findes i noget stort antal, men som kører rundt med en god historie, en spændende tidligere ejer eller måske har den været anvendt til et særligt formål, som den koksgrå Aston Martin der var med i James Bond filmen “Die Another day”.

Strøjer Samlingen blev grundlagt af Jørgen Strøjer Hansen for over 40 år siden. Fascination af teknik og design har altid været drivkraften. Det har resulteret i en spændende samling på over 100 drømmebiler i topstand.

De besøgende hos Strøjer Samlingen kan også se nyere sportsvogne som Lamborghini Murcielago, Bentley Continental GT, Fisker Karma og en stribe af Ferrarier fra 1969 til 2002. De mere moderne biler i samlingen tiltrækker især opmærksomhed fra det yngre publikum, mens en gammel Rolls-Royce fra 1930’erne og en Bugatti fra 1920’erne appellerer til entusiaster.

Kort sagt er der noget for enhver smag.