OMRÅDE:  4000 Roskilde

OM JOBBET:
Sygeplejersker søges til respiratorisk overvågning og behandling af 70-årig kvinde med ALS. Kvinden bor på plejecenter i Roskilde, hvor det er plejepersonalets opgave at varetage alle øvrige opgaver omkring borgeren. Borgeren er er bevidst om egen situation, velformuleret og har et stærkt ønske om at leve et så normalt liv som muligt, med sociale aktiviteter, ture ud af huset og shopping. Når borger er på tur, sker det med en ekstra ledsager, så du kan passe det respiratoriske. Du er sammen med borgeren i 12-timersvagter i hendes hjem og skal kunne agerer respektfuldt i det og omkring hendes privatliv. Du skal desuden have gode samarbejdsevner i forholdet til plejecentrets faste personale.

JOBBESKRIVELSE:

 • Respiratorisk overvågning og behandling i borgerens hjem (plejecenter)
 • Mindre omfattende håndsrækninger; give kaffe, pudse briller etc.
 • Ture ud af huset med borger og ledsager

Du bliver som sygeplejerske en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af respiratoriske hjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til sociale arrangementer, udflugter etc.

I forbindelse med ansættelsen vil du blive oplært i respiratorisk behandling og overvågning og du vil modtage certificering til respiratorisk behandling fra RCØ inden selvstændige vagter kan påbegyndes. Der vil være ca. 6 oplæringsvagter samt en afsluttende evalueringsdag på RCØ i Glostrup. Der vil være minimum 4 årlige vagtplanlægningsmøder, ligesom det vil kunne tilbydes aktiviteter omkring supervisering. 

KVALIFIKATIONER:

 • Autoriseret Sygeplejerske
 • Erfaring med demens

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Der er både del- og fuldtidsstillinger
 • Sidste frist for ansøgning: 28.07.2022
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt de rette kandidater er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Løn efter brancheoverenskomst mellem Vikarbureauernes Brancheforening (VB-FASID) og Dansk Sygeplejeråd), der gives dog ikke kørseslgodtgørelse til borgers primære opholdssted.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200704@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Anders Agensø på mail: anders@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71999783 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200704

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.