OMRÅDE:  4780 Stege

Vi søger en hjælper til en ung, humørfyldt mand på 22 år ved Stege. Har du lyst til at være med på et godt team, som er garant for nærvær, højt humør og handicaphjælp af høj kvalitet? Og ønsker du faglige udfordringer, opkvalificering og let tilgængelig højt kvalificeret faglig sparring? – Så vil vi se frem til at modtage en henvendelse og/eller behandle din ansøgning.

 JOBBESKRIVELSE:
Du tilbydes et spændende job, hvor fremragende fysiske rammer går hånd i hånd med spændende udfordringer og gode kollegaer.
Du skal, sammen med dine kollegaer, sikre 24 timers lægeordineret respiratorisk behandling og overvågning i borgers hjem. Borger har tracheostomi og er tilkoblet hjemme-respirator. Du behøver ikke have prøvet det før, men nysgerrighed omkring området er et plus.
Vi tilbyder grundig oplæring fra erfarne kollegaer efter principperne for ”Struktureret sidemandsoplæring i hjemmet”, udarbejdet af RespirationsCenter Øst.  Du bliver efterfølgende certificeret efter evaluering på Respirationscenteret.
Borger er desuden fint i stand til at bidrage med vejledning under din oplæring.

Du har ikke selvstændige vagter før du har gennemført certificering. Du vil bl.a. blive oplært i: Trilogy 100 respirator, tubeskift og sugning i luftveje.

Arbejdet varetages i borgers hjem, hvor han bor sammen med sine forældre og sin bror. Der er desuden et hjælperhold mere i huset. De fysiske rammer er særligt indrettet til at være handicapvenlige og rumme hjælperhold, med alt hvad der følger af installationer; loftlift mm. som sikrer grundlag for et godt og sundt arbejdsmiljø.
Opgaverne omfatter desuden praktisk hjælp, plejeopgaver, håndsrækninger og ledsagelse til aktiviteter og i almindelighed.
Arbejdet er tilrettelagt som 12-timersvagter i tidsrummet kl. 19:30-07:30 et fast nattevagtrul, som tilgodeser langsigtet planlægning. Særligt værdsætter dine kollegaer mulighederne for sammenhængende hverdagsfri til gavn for work-life-balance.

Det forventes, at man kan arbejde i begge vagtlag fra kl. 07:30-19:30 og kl. 19:30-07:30 ved sygdom og ferie.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af hjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, i skolen, til fritidsaktiviteter og sociale arrangementer.

Som medarbejder i Handicapformidlingen bliver du desuden inviteret til et væld af spændende og sjove arrangementer, både faglige og sociale. Se vores liste over afholdte arrangementer på vores hjemmeside: https://handicapformidlingen.dk/events/

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Have respekt og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Kan tåle hund

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Deltid: 30 timer ugentlig (med mulighed for supplerende vagter)
 • Sidste frist for ansøgning: 21.10.2022
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 136,06 kr. eller 138,37 kr. ved minimum tre års anciennitet. *
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200364@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til respiratorisk konsulent Charlotta Nysted på mail: charlotta@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 999 784 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200364

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.