OMRÅDE:  4780 Stege

JOBBESKRIVELSE:
Vi søger en hjælper til sød ung fyr med muskelsvind. Hvis du har plejeerfaring er det en fordel, ellers vil du blive lært op. Dine opgaver er, at være tilstede og hjælpe med personlig pleje, håndsrækninger, ledsagelse og lignende. Vagtlængderne er fra kl.  8.00-20.00 og 20.00-8.00. Både dag- og nattevagter er vågne.

Du bliver en del af et meget ansvarsfuldt team, som er gode til at dække hinanden ind og hjælpe til i akutte situationer, og det forventes at du også byder ind ved sygdom eller andre akutte situationer.

Den unge fyr har en aktiv hverdag med skole, fritidsaktiviteter o.lign, så det er vigtigt du er klar på, at der kan være gang i den.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter og ferier, som borgeren skulle have lyst til at deltage i.

OM DIG:
Du er frisk på en hverdag med aktiviteter og du skal have kørekort B. I løbet af ugen vil man skulle være en del af borgerens interesser som bl.a. involverer svømning, computer og el-hockey, og under normale omstændigheder skolegang (dog er de fleste aktiviteter pt. sat i bero pga corona).

På nuværende tidspunkt er der fjernundervisning hjemmefra om formiddagen, og så bruger man en del af eftermiddagene til at hjælpe med støtte/håndsrækninger til lektielæsning.

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Hurtigst muligt
  • Vikar
  • Sidste frist for ansøgning: 15.12.2020
  • Samtaler afholdes løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 129,61  kr. eller 131,81 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til 200363@handicapformidlingen.dk
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Simon Winther på mail: simon@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997386 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200363

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.