OMRÅDE:  Vig, Odsherred

Vi søger handicaphjælpere til en socialt bevidst, humoristisk og fagligt engageret kvinde i 50’erne.

Vi tilbyder et spændende arbejde i velindrettet privat hjem. Jobbet byder på faglige udfordringer inden for relationsdanelse, sammenspil mellem dig, borger og ægtefælle samt respiratoriske kompetencer

 • Har du lyst til at uddanne dig / efteruddanne dig indenfor det respiratoriske område?
 • Vil du være med til at gøre en vigtig, og højt værdsat, forskel for et andet menneske?

Vi tilbyder kompetencegivende opkvalificering efter individuelt tilpasset oplæringsplan, og ser frem til at behandle din ansøgning.

JOBBESKRIVELSE:
Arbejdsopgaverne består af at sikre lægeordineret respiratorisk behandling og overvågning 24 timer i døgnet, fordelt på dag- og nattevagter af 12 timers varighed. Borger har tracheostomi og er tilkoblet hjemme-respirator. Ud over den respiratoriske del, hjælper man borger med personlig pleje, toiletbesøg, kommunikation ved øjenstyret computer.

Du behøver ikke have prøvet det før, men nysgerrighed omkring området er et stort plus. Vi tilbyder grundig oplæring fra erfarne kollegaer efter principperne for ”Struktureret sidemandsoplæring i hjemmet”, udarbejdet af RespirationsCenter Øst. Du bliver efterfølgende certificeret efter evaluering på Respirationscenteret. Borger er fint i stand til at bidrage med vejledning under din oplæring, du vil derfor have et grundigt kendskab til borgerens behov, før du starter med selvstændige vagter. Du har ikke selvstændige vagter før du har gennemført certificering. Du vil bl.a blive oplært i: Trilogy 100 respirator, tubeskift og sugning i luftveje.

Opgaverne understøttes med ekstra hjælp til plejeopgaver i dagtimerne, så der kan fokuseres på det respiratoriske arbejde. Plejeopgaver varetages ligeledes af teamet og koordineres mellem jer i fast vagtrul – I er således 2 hjælpere på vagt i dagtimerne. Der er ligeledes mulighed for blandede vagter af hhv. pleje og respiratorisk karakter. Vagtrullet tilgodeser langsigtet planlægning af arbejdsliv, fritid og fleksible muligheder for vagtbytte.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, som i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

Som medarbejder i Handicapformidlingen bliver du desuden inviteret til et væld af spændende og sjove arrangementer, både faglige og sociale. Se vores liste over afholdte arrangementer på vores hjemmeside: https://handicapformidlingen.dk/events/

Vi glæder os til at invitere igen når corona-hensynene gør det muligt.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Mødestabil
 • Humoristisk sans
 • Empatisk

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Fuldtids og deltidsstillinger tilbydes efter aftale
 • Sidste frist for ansøgning: 15.12.2021
 • Afholdelse af samtaler: Løbende

LØN:
Der gives en grundløn på 130,91 kr. eller 133,13 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg for aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
Der tilbydes et kvalifikationstillæg og et funktionstillæg  pr.time.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200206@handicapformidlingen.dk  – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Bo Andersen på mail: bo@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71995409 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200206

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.