OMRÅDE: 6000 Kolding

LIDT OM MIG:
Jeg er 19 år, har muskelsvind type SMA2 og har derfor en BPA-ordning. Jeg bor sammen med mine forældre og mine 5 søskende.
Jeg sidder i kørestol og er afhængig af hjælp til alt, 24 timer i døgnet. Jeg skal have hjælp til personlig pleje, toiletbesøg, lettere praktisk arbejde, ledsagelse i skoletiden, håndsrækninger og fritidsaktiviteter m.m.
I min fritid interesserer jeg mig for pc arbejde, kørestolsfodbold, være sammen med venner, samt ture i biografen.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger to hjælpere til mit team, hvor vagterne ligger kl. 07:30-20:00 alle hverdage og weekender. Du må dog være fleksibel, hvis der er et behov for overarbejde i forbindelse med sport, biograftur eller hvis jeg er sammen med vennerne m.m.
Min muskelsvind gør, at jeg bruger Bi-pap om natten, hvor jeg har to hjælpere ansat til at passe mig. Jeg har i perioder brug for c-pap, hostemaskine og manuelt hostehjælp, hvilket du bliver oplært i. Jeg bruger lift ved forflytninger.
Jeg søger jævnaldrende(+) hjælpere, som kan hjælpe mig med disse opgaver og som har lyst til at indgå i et team. Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet forgår i min families hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter jeg skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B
  • Ikke-ryger
  • Fleksibel og at du har respekt og forståelse for at arbejde i eget hjem, da du får tæt kontakt til resten af min familie
  • Du skal gerne kunne se dig selv i jobbet i minimum 1 år

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Midt januar
  • 2 stillinger på hhv. 37 og 12,5 timer pr uge
  • Sidste frist for ansøgning: 20.12.2019
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 126,20 kr. eller 128,34 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200424@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Jesper Ebbesen på mail: jesper@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997391 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200424

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.