OMRÅDE: 2970 Hørsholm

LIDT OM MIG:
Jeg er en 21-årig ung pige, som lige er flyttet i egen bolig i Hørsholm og er blevet tildelt en BPA-ordning. Jeg sidder i manuel kørestol (rygmarvsbrok), og er lam fra under knæene og ned i fødderne. Desuden har jeg skoliose (skæv ryg), som gør at jeg stort set har smerter i ryggen hver dag og nogle dage er værre end andre. Men det stopper mig ikke i at lave de ting, som jeg har stor interesse for. Mine interesser er kørestolsdans, ridning og svømning. De er alle tre noget, jeg har dyrket i en del år lidt på skift og gerne vil blive ved med. Udover mine interesser er jeg også vild med at tage i biografien, til koncerter og en gang i mellem er jeg også til foreningsarrangementer. Jeg er også vild med at rejse i det store udland.
Jeg har brug for hjælpere der skal være mine arme og ben og vil skulle assistere mig, i forhold til de ting jeg ikke selv kan. Dette indebærer bl.a. personlig hjælp, forflytninger, hjælp til at komme i tøjet m.m. Der vil også være arbejdsopgaver af praktisk karakter, som eksempelvis rengøring, oprydning og madlavning. Som min hjælper skal du ledsage mig til de ting jeg skal i løbet af ugen samt køre min handicapbus.
Skriv til mig og spørg om det du er i tvivl om. Du behøver ikke at have arbejdet som handicaphjælper tidligere, jeg skal nok lære dig alt hvad du får brug for.

JOBBESKRIVELSE:
Er du en frisk ung mand eller kvinde, der søger job som handicaphjælper? Et job du gerne vil have i mange år. Har du masser af gå på mod og lyst til at prøve kræfter med at være arme og ben for et ungt menneske som mig? Så er jobbet her måske noget for dig?
Du bliver som handicaphjælper en del af et fast, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Det vil sige at der kan forventes at komme ekstra vagter i forbindelse med kollegaers ferie eller sygdom.
Arbejdstiden er fra kl. 07:00-23:00.
Jeg bor tæt ved offentlig transport og ca. 4,5 km fra Rungsted Kyst station.
Du får et job, hvor den hjælp du giver på arbejde gør en stor forskel. Et job hvor der både er behov for, du er aktiv sammen med mig, men også kan trække dig tilbage, når jeg har behov for, at være alene.
Jeg glæder mig til at høre fra dig.
Mange venlige hilsner Sif

VIGTIG INFO:
Du skal have kørekort og have mod på at køre min handicapbus. Hvis du er ryger, har jeg nogle generelle regler for dette, som du vil skulle overholde ved mig.
I din ansøgning skal du skrive lidt om dig selv. Skriv gerne hvor længe du har haft kørekort og om du har kørt store biler (som en handicapbus) før. Skriv også gerne hvorfor du søger som handicaphjælper.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Både mænd og kvinder er yderst velkomne ansøgere
 • Du skal være mellem 21 og 35 år
 • Fleksibel
 • Selvstændig
 • Have respekt- og forståelse for at arbejde i et privat hjem
 • Høj hygiejnestandard

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Fuldtid
 • Sidste frist for ansøgning: 10.02.2020
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 133,42 kr. eller 135,72 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200492@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes direkte til Sif på mail: 200492@handicapformidlingen.dk.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200492

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.