OMRÅDE:  9400 Nørresundby

LIDT OM MIG:
Jeg er en ung mand på 29 år, som er fysisk handicappet og sidder i kørestol. Jeg bor i egen lejlighed i Nørresundby ved Aalborg og er på nuværende tidspunkt i udredning til fleksjob. I min fritid racerunner jeg, svømmer og hygger mig med kæresten, familien og vennerne. Det er vigtigt for mig, at du både formår at ”falde ind i situationen” i sociale sammenhænge, men også, at du har evnen til at trække dig tilbage, være ”fluen på væggen” og kunne underholde dig selv.

JOBBESKRIVELSE:
I hverdagen er jeg arbejdsleder for et team af hjælpere, hvortil jeg søger en mand/kvinde i alderen 18-35 år til et barselsvikariat på fuldtid, det vil sige 7 vagter månedligt, samt afløsning ved sygdom og lignende. Du bliver en del af et fast team, som i høj grad er selvstyrende ved, at det blandt andet selv har ansvaret for planlægning og dækning af dets vagter. Mødestedet er hjemme hos mig, hvor du møder ind klokken 07:00. Der er tale om længerevarende vagter.

Jeg forventer, at du er holdspiller, hvilket blandt andet indebærer stor fleksibilitet i forhold til at få vagtplanen til at hænge sammen, forståelse for andres behov, samt at du er ansvarsbevidst og mødestabil. Til gengæld bliver du en del af et sammentømret team, hvor humor og godt humør præger vores p-møder. I forhold til mig selv kommer du til at varetage personlig hygiejne samt lettere rengøringsopgaver i mit hjem, tøjvask og madlavning. Så du skal være huslig og praktisk anlagt. Som ovenfor nævnt svømmer jeg en del, hvor hjælperen er med i vandet, så du skal i hvert fald heller ikke være bange for vand.

Det vigtigste for mig er, at der er kemi mellem dig og mig samt, at du falder godt ind i teamet – således kommer erfaring i anden række til fordel for det menneske, du er.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: 15.09.2019
  • Fuldtid – barselsvikariat
  • Sidste frist for ansøgning: 30.09.2019
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 126,86 kr. eller 129,03 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning samt CV til mail: ansoegningcbs@gmail.com – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Michael Mark på mail: michael@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997345 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200426

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.