OMRÅDE:  4760 Vordingborg

LIDT OM BORGER:
Vi er en familie bestående af far Martin og mor Sussie, og to drenge. Aslak på 3 år og lillebror Eik på 15 måneder. Vi bor i Ørslev udenfor Vordingborg.

Aslak har en svær hjerneskade, er multihandicappet, har blandt andet svær CP, dystoni og epilepsi. Han har ingen sprog, underudviklet syn og er begrænset i hans motorik. Aslak får mad, væske og medicin gennem en mave sonde.

Han skal have hjælp til alle aktiviteter, så som personlig pleje, mad, af- og påklædning, skiftning, sonde, medicin, putning, hjælp til lege samt lejring i seng og stol. 

JOBBESKRIVELSE:
Du vil blive en del af et team, hvor der er stor fokus på relations dannelse til Aslak, men også tæt kontakt med mor og lillebror.

Vi forventer, at du kommer ind med godt humør, frisk energi og kan skabe tryghed i dagens aktiviteter.
Du skal være klar på at lege og kommunikere med Aslak, som elsker at være fysisk aktiv, social og lege vilde drenge lege (snurre rundt, køre stærkt i sin stol, blive rystet og få udfordret vestibular sansen).

Opgaverne spænder bredt fra hjælp til spisning, give medicin/mad/vand i sonde (vi oplærer dig gerne), initiere lege og aktiviteter med Aslak, putning, hygiejne og omsorg. Det kan dog også være, at du skal tage dig lidt af lillebror, når Aslak har brug for sin mor.

Du skal hvile i dig selv, og være frisk på at synge, snakke, og lave skæg og ballade med Aslak selvom du ikke får et ord igen. Vi går meget op i at du brænder for at gøre en forskel i vores familie og for Aslak.

Du bliver en del af et team på tre, der dækker vagter i fast 8 ugers rul. Fra morgen til sen nat i weekender, samt mellem 5-8 timer eftermiddage, aftener og enkelte lange vagter med sovende nattevagt.
Det er en fordel, hvis du er fleksibel og kan dække ind ved sygdom. Vagterne ligger, når far Martin er væk på arbejde.

Vi sørger for aftens- og morgenmad, så du kan spise sammen med os (du er dog også meget velkommen til selv at have madpakke med).

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i. 

KVALIFIKATIONER:

 • Erfaring med børn, gerne kendskab til børn med særlige behov men dette er ikke et krav
 • Imødekommende og stabil
 • God fysik, da Aslak er en lang og tung dreng og vi endnu ikke har fået opsat lift
 • Du skal kunne læse situationer
 • Du er tydelig og omsorgsfuld i din kommunikation
 • Du kan indgå let i samarbejde med mor Sussie om opgaverne, så der er styr på hvem der gør hvad og hvornår
 • Du skal kunne skabe ro, trøste og putte 

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: hurtigst muligt
 • Deltid: 10 -24 timer pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 10.05.2021
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 129,61 kr. eller 131,81 kr. ved minimum tre års anciennitet.*
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.
*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til mail: 200716@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Regin Christensen på mail: Regin@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71997370 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200716

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.