OMRÅDE: 8270 Højbjerg

JOBBESKRIVELSE:
Jeg er en frisk, udadvendt og social ung mand på 37 år. Jeg bor i et lille rækkehus med egen have, i Højbjerg, lidt syd for Aarhus. Jeg har muskelsvind og er derfor permanent el-kørestolsbruger og er afhængig af en respirator. Jeg lever et aktivt liv, har en stor omgangskreds og engagerer mig meget i kørestolsfodbold. Til hverdag har jeg et godt og stabilt hold af hjælpere omkring mig, og jeg søger en eller to afløsere til at supplere mit team. Vagterne hos mig er af længere varighed. På grund af min sygdom har jeg brug for hjælp de fleste praktiske ting, herunder personlig pleje. Jeg har brug for ledsagelse til mine forskellige gøremål og jeg har egen kassevogn. Det er en fordel, hvis du har et godt brugt kørekort. Det er vigtigt for min følelse af tryghed, at du er vant til at arbejde med respirator – måske du arbejder på deltid eller fuldtid hos en anden respiratorbruger eller noget lignende. Der vil selvfølgelig foregå oplæring, typisk over tre vagter. Som nævnt har jeg et team som er stabilt og velfungerende. Derfor kan jeg ikke tilbyde faste vagter, men vagter i forbindelse med ferie og sygdom. Hvad jeg kan tilbyde er et roligt og hyggeligt arbejdsmiljø, hvor humor og godt humør er i fokus. Derudover kommer du til at være en del af min dejlige flok af hjælpere og en del af det sociale liv vi har sammen. Skriv eller ring hvis det lyder som noget for dig, så tager vi en snak.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort
  • Fleksibel
  • Sundhedsfaglig eller plejemæssig erfaring

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: 01.06.2019
  • Vikar: varierende timeantal
  • Sidste frist for ansøgning: 15.05.2019
  • Samtaler afholdes løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet

LØN:
Som handicaphjælper aflønnes du efter den pågældende kommunes takst.
I Aarhus kommune er grundlønnen pr. 01.04.2019 128,18 kr. eller 130,38 kr. ved minimum tre års anciennitet*. Herudover ydes et funktionstillæg på 8,12 kr. pr. time.
Derudover gives der tidstillæg aften, nat og weekender: http://handicapformidlingen.dk/takstblad-handicaphjaelpere/

*Fra 01.01.2009

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning til e-mail: superkongen81@gmail.com – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedr. stillingen kan rettes til konsulent Thomas Søe på e-mail: thomas@handicapformidlingen.dk.
Ved spørgsmål oplys medlemsnummer: 200026
Hvis du ikke har hørt noget inden sidste ansøgningsfrist, må du forvente at stillingen er besat til anden side.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark.
Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA leverandør – og specialist på området.
Vi varetager: Arbejdsgiveransvaret for BPA – §95, og §96, Børneordninger og Administrations ordninger.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen som vikar, eller ønsker tilbud om andre faste stillinger, så kan du selv oprette en profil i vores jobdatabase. Dette gør du via vores hjemmeside www.handicapformidlingen.dk midt på forsiden kan du klikke du på ikonet ”Opret dig som hjælper eller jobsøgende”.