Chefkonsulent

Min rejse i Handicapformidlingen begyndte i 2010 som Hjælper. I 2012 avancerede jeg til stillingen som Konsulent, og i 2018 blev jeg forfremmet til Chefkonsulent.

I 2022 tog jeg en ny udfordring op som Booking- & Kvalitetschef. I denne rolle havde jeg ansvar for ledelse af BPA-Konsulenter på Sjælland samt for bookingsområdet på landsplan.

Efter næsten to år, hvor jeg arbejdede hårdt på at forbedre vikarafdelingen og føre den til nye højder, besluttede jeg i 2023 at overdrage ansvaret til en efterfølger. Jeg er nu tilbage som Chefkonsulent og fokuserer fuldt ud på at styrke BPA-området.

I min lederrolle er nøgleordene for mig empati, forståelse og åbenhed. Jeg tror på inddragelse af medarbejderne og værdien af dialog på øjenhøjde, da dette danner grundlaget for stærke resultater. Jeg prioriterer delegering af ansvar og respekt for hinanden for at skabe et positivt arbejdsmiljø.

Som person er jeg altid orienteret mod løsninger og gennemfører dem med succes. Jeg er målrettet og resultatorienteret, og jeg trives bedst i en funktion, hvor der er mange udfordringer og muligheder.