IT-ansvarlig

Efter 2 år som respiratorisk hjælper i Handicapformidlingen og med en baggrund indenfor spiludvikling og reklamefilmsproduktion fik jeg stillingen som IT-ansvarlig i 2018.

Jeg har en dyb passion for grafik- og videoproduktion, webudvikling, IT-sikkerhed og teknologi. Hver tryksag, coverbillede, begivenhedsvideo og sikkerhedsopdatering er et resultat af min dedikation og kærlighed til kreativitet og teknologisk udvikling.

Jeg udgør den tekniske del af vores GDPR- og Compliance arbejde og har ansvaret for IT-support til vores medarbejdere over hele landet.

Som person er jeg altid positiv og energisk, og det er min erfaring, at kommunikation og samarbejde altid er nøglen til succes, fra de store projekter til selv de mindste opgaver.

Jeg elsker at arbejde tæt sammen med mine dejlige kollegaer og sammen fremme og udvikle Handicapformidlingens vision og ambition om at Alle fortjener en god dag – skulder ved skulder, skjold ved skjold.

Jeg ser frem til alle de udfordringer og muligheder, der venter os i horisonten, og de løsninger, der sikrer, at vi altid tilbyder den bedst mulige service til ALLE vores borgere og deres hjælpere.