Konsulent (AMR)

Jeg har været konsulent i Handicapformidlingen siden 2018, og er utrolig stolt over at være med til at føre Handicapformidlingens visioner om en tryg og god hverdag ud i livet.

Jeg brænder for at bruge tid i sociale og sunde fællesskaber, hvorfor jeg er en stor del af Team Tvilling i Nordjylland, WalknRoll og det lokale foreningsliv.

Jeg har tidligere været handicaphjælper og har gennem min opvækst oplevet behovet for 24-timers hjælp i forbindelse med et familiemedlems BPA ordning. I kan derfor forvente en konsulent, der kan se det fra borgers, hjælpers – men også familiens side.
Jeg er uddannet i idræt på Aalborg universitet, og blev kort derefter mentaltræner. Mit arbejde gik ud på at få individet til at præstere og skabe trygge gode teams. Det er nogle kompetencer som går godt i spænd med arbejdet som konsulent i Handicapformidlingen. Du kan derfor forvente, at jeg er positiv, idérig, lyttende og imødekommende.

Jeg motiveres af at motivere andre og trives ved at skabe trygge rammer og glæde blandt de folk jeg omgåes. Derfor er dette arbejde drømmejobbet for mig.