www.handicapformidlingen.dk
OMRÅDE:  4780 Stege
Søg jobbet: Ansøg her

OM BORGEREN:
Drømmer du om et job, der kombinerer faglige udfordringer, et stærkt fællesskab og masser af glæde?

Vi søger en engageret hjælper til en energisk og humørfyldt ung mand på 24 år, bosat nær Stege. Vil du være en del af et hold, der brænder for nærvær, fælles sjov og topkvalitet i handicaphjælp? Her får du adgang til både dygtige kollegaer og solid faglig sparring – vi glæder os til at læse din ansøgning og finde ud af, om du er det næste medlem af vores unikke team.

JOBBESKRIVELSE:
Hos os får du et spændende og meningsfuldt job i et trygt, handicapvenligt hjem, hvor teknisk viden og medmenneskelighed går hånd i hånd. Her bliver du en del af et team, der sammen sikrer, at borgeren modtager døgnovervåget respiratorisk behandling og pleje. Borgeren har tracheostomi og anvender en hjemme-respirator, men tidligere erfaring er ikke et krav – blot en åben, nysgerrig tilgang til nye udfordringer.

Vi tilbyder en grundig oplæring gennem “Struktureret sidemandsoplæring i hjemmet” udarbejdet af Respirations Center Øst, hvor erfarne kollegaer står klar til at guide dig. Under din oplæring vil borgeren selv bidrage med vejledning, og når du har gennemført certificeringen, vil du være rustet til at håndtere Trilogy 100 respirator, udføre tubeskift og foretage sugning i luftveje. Først herefter vil du have selvstændige vagter.

Arbejdet foregår i borgerens hjem, som han deler med sin familie. Hjemmet er særligt indrettet med moderne hjælpemidler som loftlift og andre installationer, der skaber et trygt og effektivt arbejdsmiljø. Du vil være del af et dedikeret hjælperhold, og opgaverne spænder fra praktisk hjælp og plejeopgaver til ledsagelse i aktiviteter, der sikrer en meningsfuld og aktiv hverdag for borgeren.

ARBEJDSTIDER OG TEAMÅND:
Din arbejdsplan består af 12-timers vagter med et fast dagvagtsrul fra kl. 07.30-19.30 og mulighed for nattevagter fra kl. 19.30-07.30 i et 6-ugers rul. Denne struktur giver dig mulighed for at planlægge langsigtet og finde balance mellem arbejde og fritid – noget dine kollegaer værdsætter højt.
Fleksibilitet under sygdom og ferie forventes, men frihed og sammenhæng i hverdagen er en stor del af vores arbejdskultur.

Som handicaphjælper bliver du en del af et engageret og passioneret team, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Du kommer til at være tæt på borgeren, både i hjemmet og ved fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og spændende udflugter, som bringer glæde og oplevelser for jer begge.

KVALIFIKATIONER:

  • Kørekort B
  • Fleksibel
  • Praktisk
  • Have respekt og forståelse for at arbejde i et privat hjem
  • Kæledyrstolerance

PRAKTISKE INFORMATIONER:

  • Startdato: Hurtigst muligt
  • Deltid: Op til 30 timer pr. uge – Efter aftale
  • Sidste frist for ansøgning: 08.11.2024
  • Afholdelse af samtaler: Løbende
  • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
  • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
  • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 145,55 kr. eller 148,01 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, så Ansøg her
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til sundhedsfaglig konsulent Louise Bruus Petersen på mail: lbp@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 7199 7340 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200364

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.