OMRÅDE:  7400 Herning

Vil du være med til at understøtte smil, latter og lyspunkter i hverdagen for en fantastisk og rar mand? Vi søger engagerede handicaphjælper til et stabilt, fleksibelt team, i et godt arbejdsmiljø med god humor og en positiv atmosfære, og vi ser frem til at høre fra dig!

LIDT OM MIG:
Midaldrende mand med en god portion humor. Jeg har ikke noget sprog men bruger staveplade – jeg er diagnosticeret med locked-in-syndrom, og jeg modtager respiratorisk behandling.
Jeg nyder at komme ud af huset, en dejlig tur i skoven, biografen, til koncerter, en tur i Herning Centret, Bilka mm.
Jeg holder meget af en god snak, og jeg nyder også muligheden for at jeg kan sidde alene f.eks. ved computeren.

JOBBESKRIVELSE:
Du får mulighed for at gøre en afgørende forskel i borgerens liv! Som handicaphjælper vil du bistå med personlig pleje, liftning, praktisk hjælp i hjemmet, ledsagelse ud af huset, overvågning af respirator, og ikke mindst være en vigtig del af hans sociale og udadvendte oplevelser.

Teamet er i videst mulige udstrækning selvkørende, og teamet dækker hinanden ind ved ferie og opstået sygdom.
Det er ikke et krav du har erfaring med respiratorisk behandling idet du vil blive grundigt sidemandsoplært, og certificeret på Respirationscenter Vest, før du har selvstændige vagter.

Vi søger to handicaphjælpere med gennemsnitlig ugentlig arbejdstid på 28 timer. Vagterne er af 12 timers varighed i tidsrummene 07:00 – 19:00 og 19:00 – 07:00. Nattevagten består primært af respiratorisk overvågning, så man er vågen om natten. Vagterne planlægges i et fortløbende rul, som giver god mulighed for langsigtet planlægning, dog skal du forvente lidt blandede vagter.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Ikke ryger
 • Fleksibel ved sygdom
 • God situationsfornemmelse
 • Snakkesalig og social
 • Praktisk
 • Godt humør og positiv

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • 2 Deltidsstillinger: ca. 28 timer ugentlig
 • Sidste frist for ansøgning: 10.06.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 143,68 kr. eller 146,11 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til Handicapformidlingen til mail: 200783@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent Liza Christensen på mail: liza@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 999 785 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200783

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.