OMRÅDE:  2000 Frederiksberg

LIDT OM MIG:
Jeg er en 23-årig mand der bor i en lejlighed på Frederiksberg. Jeg er uddannet softwareudvikler og arbejder i en større IT-virksomhed til dagligt. Jeg har muskelsvind, sidder i kørestol og bruger respirator, men på trods af det lever jeg et aktivt liv som de fleste andre, og det er du med til at sørge for at jeg kan.

I min fritid nyder jeg at hygge med tech, gå en god tur, læse bøger eller at være sammen med familie og venner. Desuden er jeg digital minimalist, og færdes bl.a. ikke på de klassiske (a)sociale medier mange mennesker bruger, men foretrækker at være social i det virkelige liv fremfor gennem en skærm.

JOBBESKRIVELSE:
Jeg søger lige nu nogle ekstra afløsere der kan træde til ved sygdom og ferie. Arbejdstiderne er 12-timersvagter fra kl. 06:30 – 18:30 på dagvagter og fra kl. 18:30 – 06:30 på vågne nattevagter.

Jeg har brug for hjælp til stort set alt i min hverdag. Dette inkluderer bl.a. personlig pleje, praktisk hjælp i hverdagen, samt ledsagelse til diverse aktiviteter, såsom lægebesøg eller sociale arrangementer. Du vil også skulle ledsage mig på arbejde, hvor du får gratis frokost, te/kaffe, snacks og andet forplejning.

Desuden vil du også skulle varetage min respiratoriske behandling. Det er derfor et krav at du har erfaring med respirator (Trilogy 100) og har et gyldigt certifikat fra RCØ.
Det forventes at du kan træde til ved andre hjælperes sygdom (som ofte er med kort varsel), samt at du er frisk på at tage nogle vagter i ferieperioder eller perioder med underbemanding.

Der vil være meget alenetid på vagterne, hvor du er velkommen til at læse en bog eller bruge din computer.
Det er helt essentielt at du har en god situationsfornemmelse, samt at du kan finde ud af at være fluen på væggen når der er behov for det. God humor er som regel også en fordel. Du er som min hjælper med til at sørge for at jeg får en så normal hverdag som muligt.

Du bliver som handicaphjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Ikke ryger
 • Sundhedsfaglig eller plejemæssig erfaring
 • Høj hygiejnestandard
 • Erfaring med Trilogy 100 respirator + gyldigt certifikat fra RCØ

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Hurtigst muligt
 • Afløser/Vikar
 • Sidste frist for ansøgning: 28.06.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side
 • Der vil blive indhentet børne- og straffeattest ved ansættelsen

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du med en grundløn på 151,06 kr. eller 153,68 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til borgeren på mail: 200968@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til konsulent David Bøtker på mail: David@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71 997 378 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200968

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.