OMRÅDE:  7400 Herning

Vil du være en del af en meningsfuld og givende rejse? Søg nu, og bliv en nøgleperson i en ung mands aktive og inspirerende liv.

LIDT OM BORGER:
Frisk og humørfyldt mand på 27 år søger ny ufaglært hjælper til et barselsvikariat hurtigst muligt på 32 timer i ugen.
Denne borger nyder at have en aktiv hverdag, og bruger blandt andet sin tid på sin pc, samt er ude og skrue i næsten alt, hvad der har en motor.

Traktortræk er en stor familie interesse, som de bruger en del tid på, både hjemme og på ture i ind- og udland.
Du behøver ikke dele samme interesser, men du skal være indstillet på, at deltage og være ude i alt slags vejr.

JOBBESKRIVELSE:
Efter en ulykke, har han lammelser fra halsen og ned, og har derfor brug for fuld pleje, sonde, håndsrækninger, ledsagelse, rengøring. Han har respirator, Vivo 50, bliver suget og ventileret. Han kommunikerer via sin staveplade. Du vil blive grundigt oplært i opgaverne, og blive certificeret i respiratorisk behandling på Respirationscenter Vest. Respiratorisk erfaring er dermed ikke et krav, blot gå-på-mod og lyst til opkvalificerende uddannelse.

Der er tale om et barselsvikariat på 32 timer i gennemsnit om ugen. Dig og dit team dækker vagter på 12 timer døgnet rundt. Der er tale om vågne nattevagter. Vagtplanlægning foretages i samarbejde med din personalekonsulent, og der lægges vægt på langsigtet planlægning, som tilgodeser personlige ønsker i videst mulige omfang.

Du har muligheden for, at blive en del af et stabilt team, med meget lille udskiftning, og hvor teamet hjælper hinanden ved sygdom, ferie samt ture med overnatning også i udlandet.
Du bliver som hjælper en del af et godt, fleksibelt og nødvendigt team af handicaphjælpere, der i fællesskab dækker alle vagter året rundt. Jobbet foregår i borgerens eget hjem, til fritidsaktiviteter, sociale arrangementer og de udflugter borgeren skulle have lyst til at deltage i.

KVALIFIKATIONER:

 • Kørekort B
 • Fleksibel
 • Praktisk
 • Høj hygiejne standart
 • Mødestabil
 • Kan tåle hund
 • Ufaglært handicaphjælper eller social- og sundhedshjælper

PRAKTISKE INFORMATIONER:

 • Startdato: Snarest muligt
 • Barselsvikariat: 32 timer pr. uge
 • Sidste frist for ansøgning: 29.04.2024
 • Afholdelse af samtaler: Løbende
 • Vi forbeholder os retten til at fjerne jobopslag før sidste frist, såfremt den rette kandidat er fundet
 • Hvis ikke du har hørt noget inden sidste frist, må du gå ud fra at stillingen er besat til anden side

LØN:
Hos pågældende borger aflønnes du efter kvalifikationer jf. Landsoverenskomst for handicaphjælp i borgers eget hjem (minus BPA).

Som handicaphjælper aflønnes du med en grundløn på 138,16 kr. eller 140,50 kr. ved minimum tre års anciennitet.
Desuden gives der tidstillæg aften, nat og weekender. Kig her for yderligere information.

KONTAKT:
Har du lyst til at søge den ledige stilling, skal du sende en skriftlig ansøgning direkte til Handicapformidlingen på mail: 200794@handicapformidlingen.dk – gerne med et billede af dig selv.
Spørgsmål vedrørende stillingen skal rettes til Liza Christensen på mail: liza@handicapformidlingen.dk eller på telefon: 71999785 på hverdage mellem kl. 09:00 og 15:00.
Ved eventuel henvendelse, oplys da medlemsnummer: 200794

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge – uanset køn, seksuel orientering, etnisk baggrund, religion, handicap eller alder. Vi tror på, at vores forskellighed beriger vores organisation og hjælper med at nå vores mål i fællesskab.

HANDICAPFORMIDLINGEN:
Handicapformidlingen administrerer hjælperordninger for mennesker med handicap i Danmark. Handicapformidlingen er Danmarks bedste BPA-leverandør – og specialist på området.
Læs mere på vores hjemmeside: www.handicapformidlingen.dk
Er du interesseret i at blive ansat i Handicapformidlingen, kan du finde vores ledige jobs her.